Internationale Marktontwikkeling

U wilt uw internationale activiteiten uitbouwen, nieuwe markten aanboren, maar weet niet hoe en waar te beginnen? Internationale marktontwikkeling is onze kracht!

CBO begeleidt u bij de zaken die op uw pad komen. Denk hierbij aan het uitvoeren van internationaal marktonderzoek, exportondersteuning en het zoeken van de juiste partners of leveranciers.

 

Economie per land, fase van ontwikkeling

Ontwikkelingsfase van de economie per land

Haalbaarheidsonderzoek Export

We voeren op uw verzoek een internationaal markt- of haalbaarheidsonderzoek uit, waarbij we onderzoeken wat de mogelijkheden voor uw product of dienst zijn. Ook kunnen we u begeleiden bij het vinden van de juiste partners of leveranciers en bij het daadwerkelijk opzetten en uitbouwen van uw businessactiviteiten in het buitenland. Denk hierbij aan het vertegenwoordigen van uw diensten en producten, op beurzen en bij partners of klanten.

We leveren u de kennis en begeleiding om uw eigen aanpak te ontwikkelen, van een gedegen businessplan tot een totaalconcept. Hierop zijn de nodige subsidies mogelijk.

Benieuwd naar uw exportmogelijkheden?

Vul dan het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend export-consult met Christa Pieffers.

Na dit gratis adviesgesprek van ca. 20 minuten:

Heeft u helder in beeld wat uw kansen zijn om uw product of dienst te exporteren,
en weet u of u in aanmerking komt voor de subsidies van Starters International Business van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.