Interim Management

Zoekt u naar een tijdelijke vervanger van een van uw managers, of wilt u voor langere tijd een managementpositie (laten) invullen? CBO levert met interim management graag een bijdrage aan trajecten rond internationale projecten, sales en business development.

Zo vallen er voor u geen gaten en kunt u de diverse trajecten laten doorlopen. We hebben ruime ervaring met het beheren van internationale relaties en projecten, bijvoorbeeld in de rol van international relation officer.

Ook op het gebied van sales management, kan CBO een actieve rol spelen. Denk hierbij aan alle activiteiten die primair zijn gericht op het realiseren van uw verkoopdoelstellingen. We ondersteunen u bij de ontwikkeling en realisatie daarvan.

Praktijkvoorbeeld Interim Management opdracht

CBO leverde als International Sales & Partner Manager een actieve bijdrage aan het uitbouwen van het partnernetwerk van een organisatie die is gespecialiseerd in Interactive Rich Media.
Onderdelen: marktonderzoek, een businessplan schrijven, partnernetwerken opzetten, bedrijfsontwikkeling in de Benelux en wereldwijd.

Benelux Interim Management