Referenties

Spellenlabs

Spellenlabs bedenkt, ontwikkelt en organiseert interactieve spelbelevingen. Via een Starters International Business traject heeft het bedrijf de mogelijkheden in het buitenland verkend.

LOGOBKC

BKC is gespecialiseerd in boomverzorging, groen en milieu. Internationale verkenning van de markt voor het aanplanten van Olifantsgras (Miscanthus).

Bouwhuis Waar Voor Je Taart

Bouwhuis Waar Voor je Taart levert online taartbenodigdheden. Ondersteuning en coaching via Starters International Business bij het opzetten van een webshop in Duitsland.

Mevo Reizen

Mevo Reizen biedt op maat gemaakte reizen naar Rusland, Mongolië en China. CBO heeft geholpen bij het verkennen van de mogelijkheden voor het inkomende toerisme uit Rusland en China.

Leonard Advies Dutch Tax Services

Leonard Advies ondersteunt expats bij het invullen van de belastingaangifte in Nederland. Coaching en ondersteuning via Starters International Business bij het verkennen van de mogelijkheden in het buitenland en selectie van doellanden.

Opzetten en ontwikkelen van de Commodity Risk Management Academy. De Commodity Risk Management Academy organiseert trainingen voor inkopers en handelaren die werken op de goederen- en termijnmarkten.

De Agri Food Academy organiseert en adviseert in op maat gemaakte trainingen. De Academy zorgt voor de verbinding tussen vraag en aanbod op het gebied van trainingen, organiseren en projecten in de agrifood sector.


Samenstelling jubileumboek ter ere van het 75-jarige bestaan. Vormgeving, fotografie en projectleiding.

NIMA is het Nederlands Instituut voor Marketing. CBO ondersteunt de voortdurende ontwikkeling en verbetering van de NIMA marketing en sales examens. Christa Pieffers is Qualified Examiner en Auteur voor de NIMA/ SMA sales examens.

Presentations 2Go

Het opzetten van een internationaal partner netwerk voor de webcasting oplossing Presentations 2Go van Learning Valley. Internationale marktontwikkeling, in de Benelux en wereldwijd.

Exact Learning Solutions

Export Markt Onderzoek: Het schrijven van een Export Stappen Plan waarin de mogelijkheden voor de distributie van een Digital Repository System in Scandinavië in kaart gebracht werden.

Marktonderzoek voor Philips Luminaires in China, met als doel het verschaffen van  inzicht in de wensen en eisen van de Chinese klanten. Hiervoor is uitgebreid marktonderzoek in China uitgevoerd en een adviesrapport opgesteld waarin meer inzicht werd gegeven in de Chinese markt en advies werd gegeven voor het verbeteren van de bestaande marktpositie.